lördag 19 september 2009

Taxiagerande och pangispoäng

På fredagskvällen efter jobbet stack jag iväg till smygis å kolla på när folk förfestade. något onyktra människor efter förtärande av absinth och liknande drycker och fick även höra på Lasses heelt 'true storys' om hur han räddat livet på en drunknade kompis, vridit nacken av en krokodil och strupit en boaorm.

agerade taxi till ollis och plockade upp en annan något onykter människa som hade spenderat kvällen på bastukväll från wärtsilä. bastukvällen hade tydligen varit jävligt bra eftersom jag sedan plockade upp två till som också var lika dåligt i skick! kvällens höjdpunkt var ändå när denna ena somnade med ansiktet i sin pizza. lite väl oshysst att nämna något namn, så jag skippar den biten :D

natten va inte något att hurra över, sov på en obekväm soffa och hostade hela natten igenom. halv 6 kollade jag klockan senast och kl 7 var det väckning! Då bar de iväg å plocka upp Annica å Emme och bege sej iväg till Bergö på marknad ;) pangis poäng to the people! Taggade med musik hela vägen i bilen och kom på den geniala idén att de blir krogen ikväll, såååå vi syns på fontana!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar